August

Energy Valley at Arendalsuka 2024

Arendal

Energy Valley skal til Arendalsuka i år, og vi løfter frem våre satsningsområder med tre ulike arrangementer! Sees vi der?

Read more

Hvordan rekruttere flere kloke hoder til fornybar energi?

Kribb, Vestregate 7, 4836 Arendal

Fornybar energi er et viktig satsningsområde dersom Norge skal nå klimamålene vi har satt oss. Vi har en unik mulighet til å lede an i overgangen fra olje og gass til fornybar energi, men for å realisere dette må vi først løse en kritisk utfordring: Hvordan tiltrekke oss flere kloke hoder til å jobbe med fornybar energi?

Read more

Hvordan skaper vi fornybarbransjens svar på Olympiatoppen? En dialog om Norges konkurransefortrinn

Bærekraftscenen. Friergangen 3, 4836 Tyholmen

Energy Valley inviterer til dialog om Norges konkurransefortrinn innen fornybarbransjen under Arendalsuka 2024. Hvordan skaper vi fornybarbransjens svar på Olympiatoppen? Hvilke konkurransefortrinn har vi som nasjon i en situasjon hvor det grønne skiftet er satt på pause, og investorer bare er opptatt av utbytte, olje og gass? Arrangementet innledes av tidligere alpinist Kjetil André Aamodt.

Read more

Kunstig intelligens (KI) i energibransjen: skal vi lede an eller følge etter?

Arendal torv, 4836 Arendal

I en tid der digitale løsninger og muligheter raskt endrer landskapet i alle industrier, står energibransjen ved en kritisk skillevei. Regjeringens visjon, som uttrykt i “Nasjonal strategi for kunstig intelligens” (2020), er at Norge skal kapitalisere på innovasjonspotensialet som kunstig intelligens (KI) tilbyr. Har Norge, med sine svært gode forutsetninger og allerede etablerte sterke miljøer, det som kreves for å ikke bare følge, men også lede an i KI-utviklingen?

Read more

Energy Valley at ONS 2024

Stavanger

This year, ONS is celebrating its 50th anniversary, and Energy Valley will of course be a part of the leading energy conference & exhibition – driving the new energy future.

Read more

September

October

Can You Sleep Soundly Not Knowing Where and Who has Access to Your Business-Critical Data?

Aker Tech House

New date in September! The event is postponed until after Summer.

Join us for a real “Energy Boost” hosted by Energy Valley in collaboration with HPE and Intel, from 8:00-11:00 at Aker Tech House in September. The first hour promises great coffee, breakfast, and networking opportunities. From 9:00 onwards, listen to expert insights, and engage in interactive panel debates and lively discussions.

Read more

Et felles løft for grønn og industriell vekst i Drammensregionen

Drammen Read more

November

December

See all previous events