Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Søker norske partnere til AI-prosjekt i Brasil 

By Annie Korsmo|Published 06 April 2021|Category: News

 

AV ELISABETH SKARSBØ MOEN  

Dersom ditt selskap ser etter en brasiliansk samarbeidspartner for å ta i bruk AI-teknologi i petroleumsindustrien, ser Innovasjon Norges Brasil kontor etter akkurat deg. 

To Brasilianske selskaper er på leting etter norske partnere til forskning- og teknologiutvikling i petroleumssektoren med støtte fra norske og brasilianske myndigheter. Ordningen administreres av Norges Forskningsråd.  

-Det hadde vært flott å finne en norsk samarbeidspartner til disse selskapene i Energy Valley, skriver Michelle Duarte, senior prosjektleder i Innovasjon Norge Brasil i en e-post til oss.  

Det brasilianske selskapet ESSS ønsker å finne en partner til et prosjekt for monitorering og produksjons optimalisering ved hjelp av AI. ESSS har også tidligere fått støtte fra dette prosjektet.  

Det andre selskapet, Nuevo, har ikke tatt endelig avgjørelse om hva slags prosjekt til ønsker støtte til, men selskapet omtaler seg selv som et selskap innenfor kunstig intelligens som driver med end-to-end automatisering.  

Selskaper som tror de kan være en passende partner for disse prosjektene, kan ta kontakt med: 

Benedicte Tangen, Head of Member Success & Conference

e-mail:  benedicte.tangen@energyvalley.com
Ph: +47 922 81 196

Mer om utlysningen fra Norges Forskningsråd finner du her: https://www.forskningsradet.no/en/call-for-proposals/2021/joint-call-brazil/