Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Skal skape nye muligheter i havvind, hydrogen og batteri

By Elisabeth Skarsbø Moen, Vice President Communications & Marketing|Published 11 May 2021|Category: News

Energy Valley styrker laget sitt med Daniel Miravalles Diez. Som Head of Business Development, skal han skape nye muligheter for medlemmene innenfor nye teknologier og digitalisering. 

– Vi styrker innsatsen vår for å skape forretningsmuligheter innen havvind, hydrogen, batteriteknologi, CCS og digitalisering. Daniel skal som Head of business development jobbe med prosjektutvikling, samarbeidsprosjekter i klyngen, markedsoversikt og bygge relasjoner nasjonalt og internasjonalt, sier daglig leder Preben Strøm.

Fra Aker Solutions

Daniel Miravelles Diez kommer fra Aker Solutions hvor han har vært Senior Project Engineer de siste tre årene. Han har over sju års erfaring som tverrfaglig prosjektingeniør og nestledende ingeniør innen energi og i byggebransjen.

Samarbeid

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Energy Valley og takknemlig for muligheten. Vi har som mål å bli en katalysator for energiomstillingen som former energibransjen. Jeg gleder meg til å samarbeide med selskapene i klyngen om innovative prosjekter og teknologier som kan løse dagens og fremtidige utfordringer i energisektoren, sier Daniel Miravalles Diez.

Jobbet i seks land

Daniel er både sivilingeniør innen bygg- og miljøteknikk og gruveingeniør. Han tok de to gradene samtidig og ble uteksaminert med Award of Excellence. Han har jobbet i Norge, Danmmark, Storbritannia, Spania og Polen.

Skaper nye jobber

-Med ansettelsen av Daniel styrker vi rollen vår som jobbskaper, teknologiutvikler og eksportmotor i det grønne energiskiftet. Sammen med klyngens 35 000 ansatte og andre viktige samarbeidspartnere i akademia og virkemiddelapparatet, ønsker vi å løfte nye prosjekter i satsingsområdene til medlemmene våre og  for Norge som energinasjon, sier Preben Strøm.

Daniel Miravalles Diez tiltrer stillingen sin etter sommerferien.