Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Finn din nye kollega!

Foto: Getty Images
By Linea Bancel|Published 29 September 2021|Category: News

Den 13. og 14. oktober kan bedriftene i klyngen knytte kontakter og engasjere ivrige studenter på Karrieredagene. 

Temaet for Karrieredagene er innovasjon og er bestemt av studentene ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) campus Drammen.

–Det er høyaktuelt! Spesielt med tanke på nye næringer, økonomisk vekst og nye måter å jobbe på, sier Lars Gunnar Sønsteby, Seniorrådgiver ved USN.

Karrieredagene holdes 13. – 14. oktober. Det er et bredt mangfold av studier som utgjør forskjellige fakulteter ved USN. Derfor har de valgt å ha to forskjellige karrieredager.

– Bedriftene kan forvente å møte fremtidige arbeidstakere, sier Sønsteby.

– Dette skal fungere toveis. Hovedhensikten er at bedriftene får vise seg fram, presentere seg som en mulig arbeidsplass og for studentene å knytte kontakt med de ulike bedriftene.

Karrieredagene gir bedriftene mulighet til å formidle deres verdier og fremtidsplaner. Det vil skape oppmerksomhet og engasjement hos studentene som vil gi rom for gode diskusjoner.

– Vi har foresatt plasser igjen! Så lenge der et ledige plasser holder vi registreringen åpen. Det hadde vært fantastisk å få med medlemmene i Energy Valley, sier Sønsteby.

Ønsker du å registrere din bedrift kan du følge denne lenken, eller ta kontakt med Lars Gunnar Sønsteby på lars.gunnar.sonsteby@usn.no/+47 984 15 766.