Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Politisk bar med DNs journalister Tore Gjerstad & Gard Oterholm Gjest: Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen og…

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 12/08/2020
18:00 - 19:00

Categories


Politisk bar med DNs journalister Tore Gjerstad & Gard Oterholm Gjest: Arbeids-og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen og tidligere stortingsrepresentant for SV, nå politisk redaktør i avisen Nidaros, Snorre Valen. 

Etter en spesiell vår og avlysning av Arendalsuka har behovet for en møteplass for politikk, organisasjons- og næringsliv sjelden vært større. DN vil derfor også i år lage en arena i august for de viktigste samtalene.

Gjennom et tre dagers direktesendt studio på taket av DNs lokaler i Oslo møtes våre fremste politikere, næringslivsledere og fageksperter til debatt og samtaler for å bidra til økt innsikt og engasjement.

Det vil bli livesendinger fra morgen til ettermiddag tirsdag, onsdag og torsdag i uke 33 med en kombinasjon av redaksjonelle sendinger og sendinger i samarbeid med kunnskapsrike samarbeidspartnere. Fra tirsdag 11. august vil du kunne se sendingene direkte på denne siden. Alle sendingene vil også bli publisert som opptak om du ikke får med deg alt.

Alt innhold fra DN Studio vil være åpent for alle og det kreves ingen innlogging.

Arrangør: DN // Sted: Digitalt

Les mer og registrer deg her.