Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Innovasjonstalen 2021

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 02/06/2021
13:00 - 15:00

Categories


Innovasjon Norge inviterer til årets Innovasjonstale!

Verden trenger grønne løsninger. I Norge mener vi at vi vi har gode forutsetninger for å lede an når mange land nå investerer i grønt. Bli med å se en SWOT-analyse av omstillingen i norsk næringsliv på Innovasjonstalen 2 juni!

Meld deg på her

Statsminister Erna Solberg er med direkte fra eksportsuksessen TOMRA, du vil høre fra Nina Jensen fra REV Ocean – verdens største forsknings- og ekspedisjonsfartøy, og NTNU og SINTEF for å nevne noen. I tillegg får du høre fra Beyonder og Arbaflame – begge bruker råstoff fra norske skoger til å lage henholdsvis biokull og batterier. I løpet av seansen skal det også besøkes Andøya Space, hvor det skal vises hvordan romteknologi kan skape arbeidsplasser på et sted som ble tvunget til å øke tempoet i omstillingen.

Og går omstillingen så raskt som det burde? NTNU og SINTEF har forsket på konsekvensene av koronakrisen og effekten den har hatt på innovasjon. Og hva annet kan true næringslivet i årene fremover? Nestleder ved EU-delegasjonen, Per Sjaastad, forklarer hvordan EUs taksonomi totalt kan endre investorenes vilje – for det som en gang ble regnet som grønt, er ikke nødvendigvis det lenger.

Avslutningsvis vil Håkon Haugli, Administrerende Direktør i Innovasjon Norge, holde årets Innovasjonstale, hvor de vil komme med innovasjonspolitiske råd til næringsminister Iselin Nybø.

Meld deg på her!