Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Innkalling til ordinært årsmøte

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/05/2018
17:00 - 19:00

Location
Fornebuporten

Categories


Til medlemmene i Subsea Valley,

Det varsles herved om ordinært årsmøte i Subsea Valley.

Årsmøtet vil bli avholdt i våre lokaler på Fornebuporten, Oksenøyveien 10, kl. 17.00 og vil etterfølges av årsmøtemiddag kl.19.00.

Registrering fra kl. 16.00.

Presentasjon av ny rapport: “Economic Value created in the Subsea Valley Cluster”. 
Umiddelbart etter at årsmøtet er hevet, har vi gleden av å presentere en helt ny rapport som er utarbeidet i samarbeid med Menon Economics. Rapporten viser verdiskapningen som er i klyngen og hvordan klyngen har opplevd de siste års utvikling. Vi gleder oss til en meget spennende presentasjon fra Menon Economics v/ Managing Partner Erik Jakobsen og styreleder i Subsea Valley, Bjørn Tore Markussen.

Påmelding
Medlemsbedrifter som ønsker å delta på årsmøtet, og eventuelt årsmøtemiddag, bes melde seg på innen onsdag 23. mai kl. 12:00. Påmelding til årsmøtemiddag er nå stengt.  Deltagere som gjerne vil delta på middagen må kontakte oss på mail post@subseavalley.com.

Deltagelse på årsmøtemiddag er gratis for én deltager per medlemsbedrift. Pris for ekstra deltakere på årsmøtemiddag er 500,- kroner eks mva per person.

Klikk her for påmelding

Saksliste og Vedlegg
Fullstendig saksliste med saksdokumenter kan lastes ned fra egen link (fås ved forespørsel). I saksdokumentene er styregodkjent årsregnskap og årsberetning for 2017 i tillegg til signert revisors beretning.

Fullmaktsskjema
Fullmaktsskjema kan også lastes ned fra egen link (fås ved forespørsel). En ansatt eller ett styremedlem i et medlem kan representere medlemmet på årsmøtet uten skriftlig fullmakt. Et medlem kan la seg representere på årsmøtet ved bruk av skriftlig fullmakt.

Velkommen!

Med vennlig hilsen

Preben Strøm
Daglig leder