Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Derfor blir også SSV Conference 2018 gratis

OSLO - NORWAY - 04.04.2017 -- SSV 2017 Subsea Valley conference. Welcome reception at Astrup Fearnley Museum. -- PHOTO: GORM K. GAARE / EUP-BERLIN.COM This image is delivered according to the terms set out in "Terms - Prices & Terms" on www.eup-berlin.com
By Ståle|Published 09 March 2018|Category: Blog

Også i år kan du delta gratis på SSV Conference. I fjor overrasket vi svært mange aktører ved å tilby gratis adgang til en høykvalitetskonferanse. Det resulterte i rekordhøy deltakelse med nesten 1500 delegater. For 2018 forventes nærmere 2000 delegater å delta.

Energy Valley, arrangør av SSV Conference og nylig utnevnt som National Centre of Expertise – Energy Technology, fortsetter arbeidet med å utvikle en enda mer relevant møteplass for hele energisektoren under temaet for 2018:  «Energy Connected».

Fjorårets grep viste oss at dette er helt riktig for å bygge opp en effektiv markeds- og møteplass som energi- og teknologimiljøene trenger og etterspør. Vi tilpasser oss med dette også trenden i industrien generelt, nemlig at man må tilby høy kvalitet med lavere kostnader. I vårt kraftfulle miljø er det all mulig grunn til at optimismen skal råde, derfor tilbyr vi også i år gratis inngang på konferansen, sier Preben Strøm, daglig leder i Energy Valley (SSV).

På årets konferanse får du presentert det siste innen engineering, teknologiutvikling, robotikk, 3D printing, subseateknologi, AI, prosjekter og mye mer av topp nasjonale og internasjonale foredragsholdere. I tillegg blir du oppdatert på utviklingen innen offshore vind, batteriteknologi, entreprenørskap og VR/AR. Det blir spennende foredrag, tekniske paralleller, stort utstillingsområde, Masterclasses, 1:1 speed-meetings for å nevne noe.

– Vi skal fortsatt være best på våre kjerneområder som er utvikling av teknologi for olje- og gassproduksjon på store havdyp – det vi kaller subsea – men utvider nå fokuset vårt også til andre energiområder, som sol, vannkraft, hydrogen, vind og muliggjørende teknologier. Disse områdene henger mer sammen enn mange tror, både når det gjelder kompetanse og teknologi. Dette er ”Energy Connected”, sier Strøm.

Google – Statoil – Techstars – Lundin – ABB – et yrende liv!
SSV Conference 2018 går av stabelen på Telenor Arena 21-22 mars. Bedriftene må fortsatt betale for å ha stands på utstillingsområdet, men fri inngang for deltakerne til konferansen vil føre til at det blir langt flere som også besøker utstillingen. Nytt for året er også at flere operatører vil være til stede med utstilling, noe som har vært etterspurt lenge. Både Statoil og Lundin Norway vil stille ut, og vi tror det vil trekke svært mange til konferansen og utstillingen, sier Strøm. I tillegg er det hyggelig å ønske velkommen både Statoil, Cognizant, ABB og Oceaneering som nye partnere i satsingen vår.

Tekniske foredrag, temaparker og dypdykk – alt skjer i utstillingsområdet
Også under årets konferanse flyttes tekniske foredrag ut i utstillingsområdet i åpne parallellsesjoner. I tillegg arrangeres «Masterclasses» med moderatorer, hvor dybdesesjonene varer i 60 – 90 minutter. Det kommer til å bli presentert, analysert og formidlet en mengde relevant informasjon for enhver smak.

Vi ønsker å skape arenaer hvor relasjoner bygges, kunnskap deles og industri utvikles. Dette inkluderer formidlingen av gode historier om teknologiske gjennombrudd, gründere som lykkes, og selskap som tar markedsandeler i nye bransjer.

Ikke send ansatte på konferanser som koster penger!
Alt dette tilbyr vi gratis. Vi er sikre på at lav terskel til kvalitetskunnskap er nøkkelen som kan bygge opp den markeds- og møteplassen industrien trenger. Alle får mulighet til å treffe relevante kunder, samarbeidspartnere og leverandører når de er i forretningsmodus. Vi ser faktisk ingen grunn til at noen lengre kan forsvare å bruke penger på å sende ansatte på konferanser som koster penger, avslutter Strøm. En tilsvarende konferanse som dette vil andre steder ha en pris på 10-15.000 kroner per deltaker, hos oss er deltakelse gratis.

Noe mer enn det er det vel ikke nødvendig å si, avslutter Strøm.