Join our world-class energy technology cluster.MembersBecome a member

Bli med Energy Valley til OTC 2019

By Hedda Bull-Hansen|Published 12 December 2018|Category: News

Også i 2019 har Energy Valley gleden av å være en del av den norske delegasjonen, “Norway2OTC”, som reiser til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston 5-9 mai 2019. 

OTC er etablert som den viktigste internasjonale møteplassen for industrien; med flest besøkende, den største utstillingen og et imponerende teknisk fagprogram.

Den norske delegasjonen Norway2OTC tilbyr i tillegg et eget faglig program og en spennende nettverksarena.

10 av de første SMBene fra Energy Valley som søker, kan få NOK 20.000,- i reisestøtte. Bedriften må være medlem av Energy Valley, skrive en kort søknad med et par linjer om hvilke miljøer, bedrifter, personer og/eller teknologier det er interessant å bli bedre kjent med under OTC, og sende på mail til post@energyvalley.no. SMBene som får reisestøtte må også melde seg på delegasjonen innen 1. februar.

Tid: 5 mai – 9 mai 2019
Sted: Houston, Texas, USA

Program
Vi vil legge til rette for god nettverksbygging mellom delegatene fra de fem aktørene som deltar (Subsea Valley, Agder, Stavanger, Bergen og Norwep), i tillegg til de internasjonale delegatene.

Med seminarer og bedriftsbesøk tilbyr vi et bredt faglig program både for privat og offentlig sektor. Programmet er under utarbeidelse og vil bli oppdatert i løpet av de neste månedene.

Deltakelse og kostnad
Alle kan delta i delegasjonen Norway2OTC. Les mer om hvor du kan bo, deltakelse og kostnad på Norway2OTC sine nettsider.

Påmelding
Meld deg på før 1. februar og få kr. 1000,- i rabatt. Påmelding gjøres på Norway2OTC sine nettsider.

Kontaktinformasjon:
Katrine Vetlesen
Project Manager
E-post: katrine.vetlesen@energyvalley.no
Tel.: 47 920 17 945